Book en guide i brugerindflydelse

Har du brug for ny inspiration til arbejdet med brugerindflydelse? Så book en brugerindflydelsesguide.

Hvem er brugerindflydelsesguiderne?

Brugerindflydelsesguiderne er medarbejdere eller brugere, der har tilknytning til eller erfaring fra et bosted, plejehjem, værested, behandlingstilbud, brugerorganisation eller andet.

Fælles for guiderne er, at de har viden om og praktiske erfaringer med at arbejde med brugerindflydelse. Erfaringer, som de gerne vil dele med andre. 14 guider er klar til at rykke ud.

Hvad kan du booke guiderne til?

Guiderne kan bookes til oplæg, temamøder og workshops om brugerindflydelse for mennesker med handicap, mennesker med sindslidelse, hjemløse, udsatte børn og unge samt sårbare ældre.

Guiderne kommer gerne ud på bosteder, i dagtilbud, på væresteder, i organisationer, på uddannelsessteder – alle steder hvor brugere og medarbejdere er optaget af at skabe øget brugerindflydelse.

Sådan booker du en guide

Læs mere om de enkelte guider og book her.

Når du har fundet den rette guide for dig, kontakter du ham eller hende direkte.
Det koster minimum 1500 kr. plus transportudgifter at booke en guide.


Yderligere oplysninger:
Sussi Maack sma@sus.dk
Signe Groth Andersson sga@sus.dk

Brugerindflydelsesguiderne er en del af projekt Platform for brugerindflydelse.

 

Del siden:  

 

Vi ville rigtig gerne fra starten sætte fokus på, hvorfor vi [Holstebro Handicapråd] er her. Vi skal huske, vi er talerør for brugere. Det fokus skærpede brugerindflydelsesguiden”

Anette Holm, socialchef og medlem af handicaprådet, Holstebro Kommune

Platform for brugerindflydelse Socialt Udviklingscenter SUS, Nørre Farimagsgade 13, 1364 København K, +45 3393 4450, sus@sus.dk